Vyladěná směs na espresso, která je kombinací brazilské arabiky a indické prémiové robusty v poměru 70/30. Arabika kávě dodává sladkost a jemnost, Robusta zase zemitost a výraznější hořkost. Mimo jiné vás tato směs okouzlí bohatou cremou (kávovou pěnou). Pokud hledáte kávu, která není zaručeně kyselá, Espresso Smrk je ta pravá.
Chuť
Příjemně nasládlá s chutí vanilky a karamelu, zakončená příjemnou hořkostí. Téměř bez kyselosti.
Stupeň Pražení
Kyselost
Vhodné pro
Pákový kávovar, automatický kávovar, mokka konvičku
Země původu původu
Brazílie, Indie
Zpracování
Suchá metoda - natural (celá kávová třešeň se po sběru suší na slunci a po vyschnutí je dužnina se slupkou mechanicky odstraněna)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.