Kombinace sametové Brazílie a svěží kávy z Peru určená pro všechny milovníky nevšedních kávových směsí.
Chuť
Příjemně sladká s chutí po čokoládě a pomerančích s příjemnou kyselinkou na konci
Stupeň Pražení
Kyselost
Vhodné pro
Pákový kávovar, automatický kávovar, mokka konvičku, alternativní přípravu - filtr
Země původu původu
Brazílie, Peru
Zpracování
Brazílie -suchá metoda - natural (celá kávová třešeň se po sběru suší na slunci a po vyschnutí je dužnina se slupkou mechanicky odstraněna)
Peru - mokrá metoda - washed (po sběru se mechanicky odstraní slupka a část dužniny, poté se vloží na 12-72h do fermentačních nádob, kde dochází k úplnému očistění zrna. Následně se suší na slunci)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.